info@tadilart.com.tr

0535 030 48 69

E-mail

info@tadilart.com.tr

Çalışma Saatleri

Pzrts -Cmrts : 08:00 - 19.00
2021 Yılında Evinizi Boyamak İçin En Popüler Dış Cephe Renkleri

Antalya Boyacı firması olarak Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı vb. bölgelerine hizmet vermekteyiz. Amacımız evlerinizi tamamen yenilemek ve tadilat sorunlarınıza birebir çözüm sunabilmektir.

Evinizi boyamak için yaz mevsimi en iyi zamandır. Sıcaklıklar ve daha iyi hava koşulları, evinizin dış cephesini boyatmak için mükemmel bir zamandır. Bu yüzden 2021 yılı trendlerini sizlerle paylaşmak istedim.

Siyah
Modaya uygun siyah rengi, eskiden kapılar ve panjurlar için tercih edilirdi. Şimdi yılın en popüler rengi olmayı başardı.

Mavi Gri
Gri, iç mekanlarda olduğu kadar dış mekanlarda da popülerdir. Yıllardır iç mekanlarda en iyi renk olmuştur. Bu yılda bu popülerliğini koruduğunu anlıyoruz.

Bej
Bej, popülaritesi artan ve azalan nötrlerden biridir. Ancak tonun soluk ve orta ton versiyonlarının geri dönüşünü görüyoruz. Belki de bunun nedeni klasik ve rahatlatıcı olduğu içindir.

Yeşilimsi Mavi
Yeşilimsi mavi, dış cephede mutlaka görülmesi gereken renklerden biridir. İster aydınlık tarafı, ister karanlık tarafı seçin veya bunları bir araya getirin, bu renk ileriye dönük bir renk seçimidir.

Krem
Bu yıl krem, renk trendlerinde saf beyazı geride bırakıyor.

Siz de 2021 yılı boya trendlerini evinizde denemek istiyorsanız Antalya boyacı her koşulda yanınızda olacaktır. Boya fikirleri veya ücretsiz tekliflerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için 05350304869 nolu numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.